Musicalnieuws.nl

Met een jong team, goed script en geweldige spelers maakt Before After indruk

Op maandag 7 november had Before After haar officiële première in theater De Meervaart in Amsterdam

Het is heel fijn dat er jonge mensen opstaan om nieuwe producties te creëren en dat doet Oadmilk. Met een creatief producent van pas 24 jaar en een jong team maakt Oadmilk indruk met hun eerste productie: Before After.

Het verhaal
Wanneer de jonge dertigers Ami en Ben elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen? Before After is een intieme musical vol meeslepende ballads – met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk.
Het heen en weer springen tussen het verleden en het heden wordt duidelijk gemaakt door een kleine kleding wissel, maar vooral door de lichtplan is het heel duidelijk in welke tijd er gespeeld wordt.

De cast bestaat uit slechts 2 spelers: Desi van Doeveren als Ami en Coen Bril als Ben. Grote complimenten voor deze spelers die met z’n tweeën het publiek 1 uur en 50 minuten zonder pauze weten te boeien. Beide bezitten ze een prachtige stem en samen kleuren deze stemmen ook heel mooi. Maar ook qua spel zijn ze beide erg overtuigend.

De muziek is erg gevarieerd en wordt live op het toneel gespeeld door een combo met wisselende bezetting. De muzikanten zijn: Younes Kadri, Mirthe de Jonge, Jurriaan Westerveld, Michiel Wetzer, Daniel Yves Dudok en Neil Foreman
Oadmilk geeft met deze productie een prachtig visitekaartje af en Before After is nog en met 1 februari 2023 te zien in diverse theaters. Kijk HIER voor de speellijst
 
Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025