Musicalnieuws.nl

Mega Mindy verrast de zaal met de Onzichtbare Ekster

De nieuwe Mega Mindy Show, "De onzichtbare ekster", is een feest voor jong en oud. De show is vol met humor, actie en muziek, en is een perfecte manier om een onvergetelijke dag te beleven.

Het verhaal gaat over Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, want hij is bijna jarig! Mega Mindy heeft daarom een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen.
Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze interactieve megaleuke theatershow!

De show is goed gemaakt. De muziek is vrolijk en catchy, en de acteurs spelen hun rollen met verve. Lotte Stevens is een geweldige Mega Mindy, en ze zingt haar liedjes met veel overtuiging. Quinty Appel is de ontdekking met haar mooie stem en overtuigende spel. Martine de Jager zingt prachtig en is ook in deze rol weer heerlijk om naar te kijken. Ook de andere acteurs doen het goed, en het is leuk om te zien hoe ze met elkaar omgaan.

De show is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De jongste kinderen zullen genieten van de vrolijke muziek en de grappige dialogen. De oudere kinderen zullen meer waardering hebben voor de actie, de humor en vooral de spanning: wie is de onzichtbare ekster en zal Mega Mindy de ekster vangen?

Mega Mindy de onzichtbare ekster speelt volgende week in Breda en is een absolute aanrader voor jong en oud! Na de show neemt Mega Mindy de tijd voor een meet en greet met alle kinderen! Ga dit zien!.

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025