Musicalnieuws.nl

Marja’s Grote Tupper Topper Show: Tante Kitty zal trots zijn

De kleine zaal in Theater De Stoep in Spijkenisse was vrijdag 28 februari het toneel van de meest grappige Tupperware Party ooit.

Waarschijnlijk heeft 90% van ons wel Tupperware in huis, maar over de Tupperware Party’s horen we de laatste jaren niet meer zoveel. Toch bestaat het nog steeds en ook garanderen ze nog steeds de levenslange garantie. Was de Tupperware Party vroeger toch wat saai, Marja van Katendrecht (gespeeld doorArt-Jan de Vries) maakt er in het theater een feestje van.
 
“Ouderwetse gezelligheid in een compleet nieuw bakje. Een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen, gebracht door Tupperwareconsulente Marja van Katendrecht.” Zo wordt de show op de eigen website aangekondigd en hiervan is geen woord gelogen.
 
Op hoge hakken paradeert ze met haar glas wijn door de zaal om haar favoriete bakjes aan de man te brengen. Maar het is niet alleen Tupperware wat de klok slaat, want ondertussen vertelt ze zowel haar emotionele levensverhaal, als het verhaal van de uitvinding van het materiaal van Tupperware.
 
Al kletsend en zingend krijgt ze de hele zaal mee in haar enthousiasme!
 
Het is niet gewoon fantastisch….. het is TUPPERWARE! 

Kijk HIER voor de slotapplaus foto's van de premiere
 
Kijk HIER voor kaartjes
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025