Musicalnieuws.nl

Marja van Katendrecht brengt masterclass over relaties

Na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show en Marja’s Dooie Sterren Parade is Marja van Katendrecht vanaf maart 2023 terug in het theater met haar nieuwe voorstelling Marja’s Relatie Advisatie Show.

Een hartverwarmende masterclass waarin ze diverse “relatie-situaties” uit het leven ontrafelt. Tijdens deze bonte avond vol verrassingen hoopt Marja van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken. De première is op donderdag 30 maart 2023 in Cultuurcentrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De voorstelling is van 2 maart tot en met 19 mei 2023 te zien in verschillende theaters in Nederland.
 
Marja van Katendrecht: “Nadat Tupperware in 2021 de relatie eenzijdig met mij verbrak, dreigde ik in een groot zwart gat te vallen. De leegte en het vacuüm van de mooi gekleurde kunststof bakjes dreigde op mijzelf over te slaan. Maar het zette me ook aan het denken. Hoe verkrijgt men inzichten en wat kan iemand zelf ondernemen om binnen verhoudingen en relaties geluk te blijven ervaren. De cursus ‘Leven met een man, hoe moet dat dan?’ Was een ware eye-opener. Met behulp van verhalen, anekdotes en prachtige liedjes deel ik  graag mijn nieuwe inzichten met een ieder die hiervoor open staat. Het is misschien soms even wennen, maar zoals mijn man altijd tegen mij zegt: "Je zult jezelf wel open moeten stellen, wil er iets naar binnen kunnen varen”. Vindt u het niet poëtisch?”
 
Marja van Katendrecht
Marja van Katendrecht is een echte Rotterdamse en al jaren beroemd in haar stad. Ze is De Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam en behoorde daarnaast tot de top Tupperware verkoopsters van het land. Marja zoekt in haar werk naar verbinding en liefde richting de medemens van welke rang of stand dan ook. In 2008 heeft ze de persoonlijkheidsprijs Camaretten gewonnen. In seizoen 19/20 was ze in het theater te zien met Marja’s Grote Tupper Topper Show en  in seizoen 21/22 was ze te zien in Marja’s Dooie Sterren Parade.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025