Musicalnieuws.nl

Marja van Katendrecht brengt een eerbetoon aan Nederlandse artiesten van weleer

Na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show is Marja van Katendrecht terug in het theater met haar nieuwe voorstelling Marja’s Dooie Sterren Parade. Een hartverwarmend eerbetoon aan de artiesten die ons ontvallen zijn.

Op een ontwapende manier vertelt Marja aan de hand van anekdotes, bekende en onbekende nummers over de levens van onder andere Robert Long, Conny van den Bos en Mieke Telkamp. Zoals altijd met het hart op de tong. De première is op zaterdag 26 maart in Cultuurcentrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De voorstelling is van 4 maart tot en met 11 juni 2022 te zien in verschillende theaters in Nederland.
 
Marja van Katendrecht: “De nummers van de artiesten van weleer bieden me troost en hoop, ontroeren me of geven me juist een heel blij gevoel. Ik ga in Marja’s Dooie Sterren Parade op zoek naar de mens achter de evergreen. Meezingen mag, een tissue en plak cake ligt klaar en stiekem hoop ik op een onvervalste oer-Hollandse polonaise met het publiek. Want dat mag ook!”
 
Marja van Katendrecht
Marja van Katendrecht is een echte Rotterdamse en al jaren beroemd in haar stad. Ze is De Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam en behoorde daarnaast tot de top Tupperware verkoopsters van het land. Marja zoekt in haar werk naar verbinding en liefde richting de medemens van welke rang of stand dan ook. In 2008 heeft ze de persoonlijkheidsprijs Camaretten gewonnen. In seizoen 19/20 was ze in het theater te zien met Marja’s Grote Tupper Topper Show.

Bekijk de speellijst op www.bostheaterproducties.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025