Musicalnieuws.nl

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo in de muzikale komedie Liften

Vanaf oktober 2018 zullen musicalsterren Mariska van Kolck (Ciske de rat, Beauty and the Beast), Joke de Kruijf (Phantom of the Opera, Crazy for you) en Marleen van der Loo (Mamma Mia, Footloose) de confrontatie met zichzelf en met het publiek aangaan in de door I&L Entertainment geproduceerde komedie ‘Liften’

Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar, maar in deze hachelijke situatie, blijken ze middels de sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties en hilarische anekdotes veel overeenkomsten te hebben. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. terwijl de dames wachten op hun ‘redding’ wordt uw lachgrens in deze muzikale komedie behoorlijk ‘gelift’.
 
I&L Entertainment was vorig jaar te zien met de zeer goed ontvangen tragikomedie ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou met Bartho Braat en Ernst Daniël Smid. Tevens zijn ze verantwoordelijk voor de met-vier-musicalworld-award-genomineerde musicals Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Toms Magische Speelgoedwinkel. De komedie Liften zal muziek bevatten van componist Bas van den Heuvel (Carlo’s TV Café, Ladies of Soul etc.)
 
Zakelijk directeur Ilse Spruijt: “Werken met deze dames is heerlijk. Het zijn drie vakvrouwen die niet alleen humor hebben maar ook zelfspot. Mede daardoor durven ze oprecht en eerlijk te zijn.”. Leon van Uden (Creatief directeur): “Ik heb al diverse gesprekken met deze prachtige actrices mogen voeren en het is vuurwerk als ze samen zijn. De bijzondere chemie gaat zorgen voor een onvergetelijke en verrassende theateravond.”
 
Voor meer informatie over de kaartverkoop kun je kijken op www.liftenvoorstelling.nl of www.il-entertainment.nl.

Trailer: https://youtu.be/ZWRnI7PrrCY


 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025