Musicalnieuws.nl

Marcel Visscher speelt komende twee weken zijn one-man show in TapasTheater

De komende twee weken (van 4 t/m 14 augustus) is musicalveteraan Marcel Visscher exclusief te zien in TapasTheater met zijn solovoorstelling ‘Cirque du Soló’.

Een muzikaal en bloedstollend circusspektakel van 20 minuten waarin een stoet aan excentrieke personages voorbij trekt, allemaal tot leven gebracht door de veelzijdige Marcel zelf. Marcel is bekend door zijn
hoofdrollen in onder meer Beauty and the Beast, De Gelaarsde Kat en Titanic. Hij is tevens werkzaam als docent, bedenker van theaterconcepten en regisseur. ‘Cirque du Soló’ is geregisseerd door Arthur Roffelsen en Marcel werd gecoacht door Stanley Burleson en Wieneke Remmers. Tickets zijn nu te koop voor €10,- per stuk via de website van TapasTheater.

TapasTheater is een theater én foodbar in één. Per avond spelen 3 verschillende professionele voorstellingen van 20 minuten elk 3 keer in theaterzaaltjes in het souterrain. Van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf hoe laat je binnen wilt komen en of je twee of drie voorstellingen bezoekt. Naast Marcel zijn de komende twee weken óók voorstellingen te zien van Marjolijn Ebels en Annemarie Koopman (beiden cabaret) en Ellen Martje (muziektheater). In de sfeervolle foodbar op de begane grond kan je lekker eten, bijkletsen en borrelen. Je kiest zelf of je dat vóór, tussen en/of na de voorstellingen doet. Op de wisselende menukaart staan kleine gerechtjes, dagelijks vers bereid door chef Sabine Sluis en haar team. Drie gerechtjes zijn gelijk aan een
hoofdmaaltijd en je bepaalt zelf of en hoeveel gerechtjes je bestelt. 

TapasTheater ligt in Amsterdam, op 5 minuten loopafstand van metrostation Weesperplein (zelfde halte als Carré) en op zondag parkeer je gratis voor de deur of in één van de omliggende straten.

www.tapastheater.nl/programma

Producties Musical 2.0 - 2024/2025