Musicalnieuws.nl

Maak kennis met Klasbak, het gloednieuwe scholenplatform

Deep Bridge wil méér doen dan enkel interessante schoolvoorstellingen organiseren. Daarom slaan we een brug naar 'onze' scholen en tegelijk zetten we samenwerkingen op poten met relevante partners die de actuele thema's van onze (school)voorstellingen een nieuwe dimensie geven.

Klasbak - voor scholen met een hoek af
Klasbak is een community met massa's voordelen waar scholen, directies en leraren rechtstreeks alle info én duiding krijgen over schoolvoorstellingen van Deep Bridge. Ze kunnen de beste plaatsen reserveren, gratis lespakketten downloaden en krijgen fikse kortingen. Voor bepaalde verplaatsingen kunnen scholen zelfs van voordelige tarieven genieten.
 
"De schoolvoorstellingen van Deep Bridge zijn topproducties die ook tijdens de schooluren geprogrammeerd worden voor amper 10 euro per persoon"
 
Meer wetenover Klasbak?
MEER INFO
Lid worden van het praatplatform?
Glans en diepte
Deep Bridge geeft schoolvoorstellingen meteen ook veel meer glans en diepte door samen te werken met experts rond de actuele onderwerpen van onze schoolvoorstellingen.

'Er was eens'… is niet alleen een vrolijke show over prinsessen maar schijnt meteen ook een licht op de problematiek van social mediaverslaving en cyberzombies. Niet zomaar, maar mede begeleid en omkaderd door specialisten ter zake, zoals Stefaan Lammertyn, auteur van o. a. Help! Mijn kind leeft online en Uitgeverij Van Halewyck. Hét jongerenthema bij uitstek wordt meteen een stuk bespreekbaarder - zonder belerend te zijn, ook op school.

Bruggen met tweerichtingsverkeer
Klasbak is bovendien een praatplatform om persoonlijke betrokkenheid tussen Deep Bridge en scholen te vergroten. Zoals er voortdurend met creatieve duizendpoten van gedachten gewisseld wordt, zo wordt ook voor dialoog met de scholen gekozen, door gerichte content van alles wat beweegt rond het scholenaanbod.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025