Musicalnieuws.nl

Van het Verenigd Koninkrijk naar Het Kursaal: Rock of Ages maakt zich klaar voor Belgische première in Oostende!

Nu nog op de planken in het Verenigd Koninkrijk, maar vanaf 31 mei in Kursaal Oostende: Rock of Ages. Een hele week lang verovert deze Broadway klassieker onze Belgische kust met zijn aanlokkelijke 80s rock hits, nostalgie en tonnen humor. Kortom, een musical die je niet mag missen!

Aanstaande woensdag in première in Kursaal Oostende, en afgelopen zaterdag nog te bewonderen in Wolverhampton: de hit musical Rock of Ages. Deze musical klassieker veroverde al vele harten sinds zijn wereldpremière in 2005. Naast vertoningen in o.a. Broadway in New York en West End in Londen, is het nu hoog tijd dat ook onze Belgische kust mag proeven van dit onvergetelijk 80s rockfeest!

Een beleving voor iedereen
Met hits als ‘We built this city’, ‘Here I go again’ en ‘The final countdown’ belooft de musical een show te worden om u tegen te zeggen. De getalenteerde Engelstalige topcast, met onder meer Kevin Kennedy (bekend van de Britse soap Coronation Street), neemt je mee in dit komische rockavontuur. Een niet te missen event voor alle rock en musical liefhebbers.

Maar ook de fans van romantiek zullen helemaal weg zijn van deze hitmusical. Naast stevige rockmuziek en komische grappen, zit er een prachtig liefdesverhaal in vervlochten. Rock of Ages belooft dus een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen. Deze Engelstalige musicalkomedie wordt trouwens voorzien van Nederlandstalige ondertiteling via schermen in de zaal. Geen paniek dus voor de bezoekers die iets minder vertrouwd zijn met de Engelse taal. 

Een avond vol entertainment en sterren
De Oostendse première belooft alvast een evenement te worden om niet snel te vergeten. Heel wat bekende gezichten zakken af naar de stad aan zee om dit rockavontuur van dichtbij te bewonderen. Wil jij er ook bij zijn? Haast je dan snel naar de website, want er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Over Rock of Ages Woensdag 31 mei, donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni Engelstalige musicalkomedie met wereldklasse, 6 voorstellingen  Tickets & meer informatie vind je via www.kursaaloostende.be/rockofages