Musicalnieuws.nl

Little shop of Horror barst van de vrolijke energie

Je kunt op verschillende manieren door een stuk geraakt worden. Soms is dat door de breekbaarheid, de tastbare kwetsbaarheid, soms is het door adembenemend spel en soms is het omdat iets zo aanstekelijk is dat je uren later nog steeds na geniet. Little Shop of Horrors van de volwassenen Musical Productie Groep van Pier K is zo’n aanstekelijk stuk.


Het spelplezier spat eraf. Iedereen stort zich in volle overgave op zijn/haar rol en als publiek mag je daar heerlijk getuige van zijn.
Wat meteen opvalt is de heerlijke choreografie. Zo slim  en mooi gedaan, met speciale complimenten voor de waaierdans,  en in een, zoals gebruikelijk, prachtig Pier K decor en met de buitengewoon mooie Pier K kostuums staat het toneelbeeld als een huis.  Daarbinnen bewegen zich een paar stevige hoofdrollen en een energiek ensemble dat onverschrokken de uitdaging van meerstemmigheid aangaat.

Philip van Gelderen is een aandoenlijke Seymour, en als er iemand lef heeft is hij het wel. Desiree Spinhoven zingt prachtig en zet een overtuigende Audrey neer.  Mirella van Leeuwen is een heerlijk zingende mw Mushnik. Saskia Helmus weet de plan met een uitgekiende combi van gezeur en manipulatie neer te zetten. En het ensemble straalt en laat een paar mooie vocale staaltjes horen.

Het mooiste van deze uitvoering is de geestdrift die de zaal meesleept. Gewoon heel erg lekker. Er wordt meegezongen, meegeleefd, veel gelachen en er is een staande ovatie voor de cast en crew.

Dennis ten Vergert (regie) , Annemarie van Loenen (Choreografie) en Barbara van Houten (zangcoach) zijn er in geslaagd het niveau van deze productiegroep weer verder omhoog te tillen. Wij verheugen ons alvast op volgend jaar!

Door Elise Kant

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025