Musicalnieuws.nl

Levi van Kempen straalt als een All Star

Op 10 november hebben wij genoten van de première van Levi van Kempen in All Stars in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Nadat de jongens van Swift Boys 8 al een aantal weken diverse uitwedstrijden hebben gespeeld, was het op 10 november de beurt aan Levi van Kempen om het team te completeren en dat deed hij met verve.
Op de avond voor de 500ste wedstrijd laat Levi horen dat zijn “Toen ik je zag” gehoord mag worden en zijn verlegen verschijning liet de vrouwenharten smelten.

Verhaal All Stars:
De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

All Stars is een heerlijke musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

Voor een avondje heerlijk lachen: All Stars is nog tot Maart 2019 te zien in theaters door heel Nederland. Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025