Musicalnieuws.nl

Laurie Reijs en Jessin Oulad-el-Hadj zijn de docenten van de musicalklassen

Laurie Reijs en Jessin Oulad-el-Hadj zullen vanaf september de zang-, dans- en spellessen verzorgen van de nieuwe musicalklassen van Musical 2.0. De musicalklassen zijn voor iedereen van 7 t/m 18 jaar die wekelijks wil zingen, dansen en acteren. De voorinschrijving is gestart.

Zing, dans en acteer!
In de musicalklassen volgen de leerlingen iedere woensdag 1,5 uur musicalles in Amsterdam onder leiding van Laurie en Jessin. Ingedeeld in de eigen leeftijdsgroep is iedere week ingedeeld in twee aansluitende lessen van 45 minuten, waarbij je halverwege wisselt van docent en discipline. Gedurende het jaar ligt de focus op het combineren van de verschillende disciplines van musical: zang, dans en spel. Halverwege- en aan het einde van het lesjaar geven de leerlingen een presentatie in de lesruimte. Daarnaast treden de musicalklassen op tijdens de Musical 2.0 Showcase in Schouwburg De Meerse.
 
Laurie Reijs
Laurie Reijs studeerde in 2001 af aan de Dansacademie Lucia Marthas. Zij speelde in 2012 de rol van Annette in de Musical ‘Saturday Night Fever’ en was zij in binnen- en buitenland te zien in o.a. ‘We Will Rock You’, ‘Chicago’, ‘Joseph’, ‘Evita’, ’The Wiz’, ‘Aida’ en ‘The Bodyguard’. Dit seizoen speelt ze de rol van Mevrouw Tijd in de Efteling theatershow ‘Caro’. Naast uitvoerend artiest, werkt Laurie als dans-, zang- en speldocent op verschillende plekken in Nederland, waaronder Lucia Marthas en de Frank Sanders Academie.

Jessin Oulad-el-Hadj
Jessin studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar hij zijn Bachelor- en Masterdiploma Muziektheater behaalde. Na het afronden van zijn bachelor speelde hij in ‘Sweeney Todd’ bij Opus One, waarin hij de rol van Jonas Fogg speelde en in het ensemble zat. Daarna speelde hij in ‘Aladdin’ bij Theater Terra, waarin hij de rol van Grootvizier op zich nam. Afgelopen jaar speelde Jessin in het ensemble van ‘Heidi das Musical’ in Wenen en ging hij op tour door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de musical ‘Die Schöne und das Biest’, waarin hij Ensemble/Cover Gustav was. 
 
Meer informatie over de musicalklassen is te vinden op www.musical.nl/musicalklassen. Leerlingen die zich vóór 30 juni inschrijven voor de musicalklassen, ontvangen gratis het Musical 2.0 welkomstpakket ter waarde van €25,-.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025