Musicalnieuws.nl

Landelijke pilot cultuursector - met testbewijs naar Scapino Ballet Rotterdam

Scapino Ballet Rotterdam doet op 19 en 20 april mee met de landelijke pilot voor de cultuursector. In Theater Rotterdam kunnen bezoekers met een negatieve coronatest de voorstelling The Great Bean bezoeken.

Na maanden zonder optredens kijkt Scapino er naar uit eindelijk weer voor publiek op te kunnen treden. Voor deze speciale gelegenheid krijgen alle dansers de kans om zich te laten zien op het toneel. The Great Bean is een grootschalige productie met dans, circus en variété. Om voorbereid te zijn op een heropening van de theaters zijn de dansers sinds de harde lockdown in december blijven repeteren aan de voorstelling.

Coronamaatregelen en testbewijzen
Bezoekers ontvangen na het kopen van een toegangskaart een link waarmee zij zich voor een gratis coronatest kunnen aanmelden (kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet te worden getest). In de landelijke pilot wordt onder andere de werking van de externe teststraten en het scannen van de testresultaten getest. Tijdens de pilots gelden nog steeds de huidige maatregelen, zoals de avondklok en het 1,5 meter afstand houden. Zolang het coronavirus nog niet onder controle is, kan testen helpen om stap voor stap meer mogelijk te maken. Scapino Ballet Rotterdam werkt daar graag aan mee.

De Rotterdamse theaters die meedoen aan de pilot zijn Theater Zuidplein, Maaspodium, Theater Rotterdam en de Doelen.
 

Data: 19 en 20 april, aanvang 19:30 uur

Ticket: €25,-

Ticketverkoop: vanaf vrijdag 9 april 14:00 uur via www.theaterrotterdam.nl


Producties Musical 2.0 - 2024/2025