Musicalnieuws.nl

Lachen, gieren en smullen op de feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’

Zondagmiddag ging de langverwachte komedie "De Schlagerij" in première in het sfeervolle Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voorstelling, geproduceerd door Backstage Producties, trok tal van bekende Vlamingen en genodigden aan voor een zorgeloze middag met een voorstelling vol humor en plezier.

Het publiek genoot met volle teugen van de hilarische voorstelling die zich afspeelt in de slagerij van de familie Vandevelde. De show is doorspekt met grappige scènes en komische situaties. De acteurs, waaronder Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia bewogen zich aan een moordend ritme van winkel, naar koelcel en achter de schermen zoals het in een moderne deurenkomedie betaamt. Ze brachten het verhaal met zoveel energie en charme dat de lachsalvo's elkaar in sneltempo opvolgden. De feestelijke voorstelling werd bekroond met een staande ovatie, een welverdiend slotapplaus voor de cast en crew.

De Schlagerij is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen en staat garant voor een heerlijke komedie vol intriges en misverstanden.

Tickets en info: www.backstage-producties.be

ROLVERDELING - DE SCHLAGERIJ

- Vlaamse slager | Patrick Onzia
- Slagersvrouw | Evelien Van Hamme
- Schlagerzangeres | Ianthe Tavernier
- Buurman | Dirk Van Vooren
- Politie-inspecteur e.a. | Maarten Bosmans
KORTE INHOUD - LACHEN, GIEREN, SMULLEN

Wanneer een Vlaamse slager zijn vrouw bedriegt met een Hollandse schlagerzangeres, heeft hij heel wat te verbergen voor het thuisfront en vooral voor de klanten. Niet veel later staat de zangeres voor zijn deur, dus moet onze beenhouwer de hulp inroepen van zijn trouwe huurder op de zolderverdieping om een préparé van goed gekruide leugens samen te stellen.

Het duurt echter niet lang voor de misverstanden zich beginnen op te stapelen en de slagersvrouw gehakt wil maken van haar ontrouwe echtgenoot... De hamvraag wordt dus hoe onze twee heren hieruit zullen redden! 

Cast: Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia.

Regie: Manu Jacobs

Tekst: Dirk Van Vooren en Manu Jacobs

Productie: Backstage Producties
ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

'De Schlagerij’ is tot 16 juni te zien in Theater Elckerlyc. - Frankrijklei 85-87 - Antwerpen

Tickets en informatie:
https://www.backstage-producties.be/programma/de-schlagerij-lachen-gieren-smullen

Producties Musical 2.0 - 2024/2025