Musicalnieuws.nl

Laatste rondje ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ in Stadsschouwburg Antwerpen

De paashaas zit op 27 en 28 april waarschijnlijk al met de pootjes in het zand op één of ander tropisch strand, maar voor de West-Vlaamse konijntjes Whoppie en Floppie ligt er die dagen nog werk op de plank. Na succesvolle doortochten van de superleuke sprookjesmusical 'Hans en Grietje' eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, maken de hilarische kibbelende 'keunen' en de rest van de fantastische cast, met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca en Matthew Michel, zich namelijk op voor de 2 extra shows in Stadsschouwburg Antwerpen.

Volg dus op 27 en 28 april 2019 voor een laatste keer het kruimelspoor van Hans en Grietje naar Stadsschouwburg Antwerpen en ga mee op zoek naar de wensput! Tickets & info: www.30jaarmusichall.be
Bekijk HIER de trailer

'Hans en Grietje, de sprookjesmusical' is net als het succesvolle 'Roodkapje, de sprookjesmusical' een leuke, interactieve familiemusical waar jong én oud van kunnen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm is in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast, leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!
 
Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo ontmoet het hilarische konijnenduo Whoppie en Floppie uit 'Roodkapje, de sprookjesmusical' deze keer Hans en Grietje, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke peperkoeken snoephuisje…Het belooft een spannend avontuur te worden!
 
Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!

Praktisch 
‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’
Stadsschouwburg Antwerpen
- 27 april 2019 - 14u
- 28 april 2019 - 11u

Duur voorstelling: ±90 minuten zonder pauze
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Tickets & info: www.30jaarmusichall.be

Producties Musical 2.0 - 2024/2025