Musicalnieuws.nl

Krachtige Samenwerking in Kollektief op Kracht

Op de Parade in Den Haag zagen wij "Kollektief op Kracht" en hebben erg gelachen om deze productie, die ze zelf omschrijven als “Een slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt”

Kollektief op Kracht is een voorstelling die draait om de interactie tussen Gwen, Dennis, Louis en Don. twee ex-geliefden en de nieuwe partners van beide. Zij spreken af in een restaurant waar ‘het echte gesprek’ op alle mogelijke manieren wordt ontweken en is elke opmerking een bliksemafleider. Een voorstelling over alles wat we eigenlijk willen zeggen, maar niet uitspreken. En ondertussen komt er maar geen tafel vrij. “We zouden het niet over de caravan hebben. Niet zolang we niet aan tafel zitten.” Is een uitspraak die regelmatig langs komt.

De performers Trix van Erkel, Jelle Huizinga, Jan Groenland, Léon de Vrede Van en David Westera demonstreren een opmerkelijke beheersing en vormen samen een hecht en gecoördineerd geheel. Het acteerwerk is overtuigend, waardoor de emoties van een ieder goed wordt overgebracht

De regie van Nanine Maria Kok is strak en doelgericht. De teksten zijn van Magne van den Berg.
Volg Kollektief op Kracht op Instagram

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025