Musicalnieuws.nl

KotéKoer zoekt nog auditanten voor de mannelijke rollen in 'The Hello Girls'

Na de succesvolle herneming van 'Big Fish' op het Landjuweelfestival van OPENDOEK, kijkt de Brugse musicalvereniging KotéKoer vzw uit naar een volgende productie: 'The Hello Girls'.

Hiervoor zijn we vooral nog op zoek naar auditanten voor de mannenrollen, speelleeftijd tussen de 18 en 40 jaar. 'The Hello Girls' vertelt het verhaal van Amerika's eerste vrouwelijke soldaten in deze musical geïnspireerd door de geschiedenis. Deze onverschrokken heldinnen dienden als tweetalige telefoonoperators aan het front en hielpen het tij van de Eerste Wereldoorlog te keren. Toch bleef het voor hen een strijd om erkend te worden als volwaardige soldaat, tijdens en na de oorlog. Ze dienen zich te bewijzen in een mannenwereld, onder leiding van Captain Joseph Riser, die niet staat te springen om vrouwen zijn departement. Ook de andere mannen vinden het front geen plaats voor een vrouw. Aan Grace Banker, hoofd van het eerste vrouwelijke telefoonoperatorsteam, en haar vriendinnen om het tegendeel te bewijzen.
Zin om mee te schrijven aan een prachtig verhaal? Schrijf je dan in voor de audities en waag je kans voor deze meeslepende musical!
Audities vinden plaats in Sint-Andries op volgende data:
- Eerste auditieronde: 1, 2 of 3 december 2023
- Tweede auditieronde: 9 én 10 december 2023 (belangrijk om beide vrij te houden!) De voorstellingen zullen plaatsvinden in september 2024 en repetities gaan vanaf januari door op vrijdagavond en zondagnamiddag (telkens in Brugge).
Inschrijven kan nog tot 26 november 2023 via het volgende formulier https://forms.gle/LZNfFnNfTU49pTS96

Producties Musical 2.0 - 2024/2025