Musicalnieuws.nl

KotéKoer vzw viert tienjarig bestaan met groots musicalconcert!

Het nieuwe jaar wordt voor de Brugse musicalvereniging KotéKoer vzw een prachtig jaar met mooie muzikale momenten!

In september mogen zij het fantasievolle verhaal van Edward Bloom aan u vertellen in de productie 'Big Fish', maar zo lang hoeft ons publiek niet te wachten om KotéKoer aan het werk te zien!

Begin februari 2020 vieren zij het tienjarig bestaan met het unieke concert 'KotéKoer makes a Movie'!

In 2009 werd namelijk te Brugge een nieuwe musicalvereniging opgericht: KotéKoer vzw, een knipoog naar een aloude theaterterm. Als eerste productie werd gekozen voor de musical Peter Pan, waarbij het team de goedkeuring kreeg van de schrijvers Stiles en Drewe om deze show als eerste op het Europese vasteland te brengen.

In de jaren die volgden, werden verschillende bekende en onbekende shows naar Brugge gebracht. In de verschillende Brugse zalen brachten wij o.a. Seussical Jr, Little Shop of Horrors, Carrie, Urinetown en in 2018 de productie Bare. Ook maakten wij een uitstap naar Torhout met Merrily We Roll Along, en naar Gent met Soho Cinders, een coproductie met WWM! In de Brugse Stadsschouwburg brachten wij de grote producties Peter Pan, Beauty and the Beast en Legally Blonde. Recent produceerde KotéKoer vzw samen met TeamJacques vzw en Cultuurcentrum Brugge de musical Drie Musketiers in deze zaal, naar aanleiding van de 150ste verjaardag van de Brugse Stadsschouwburg.

Nu is het tijd om ons tienjarig bestaan te vieren: Meer dan twintig castleden uit vroegere producties, vergezeld door een krachtig muziekcombo, brengen diverse musicalsongs uit bekende en minder bekende shows (inclusief spectaculaire dansmomenten), maar telkens met een leuke filmtwist!

Verwacht u aan klassiekers uit o.a. Flashdance, Mary Poppins, maar ook nieuwe shows zoals Once en Come From Away! 

De voorstellingen vinden plaats van 8 tot 15 februari in CC De Dijk! Tickets zijn te koop via onze website www.kote-koer.be en kosten € 14!