Musicalnieuws.nl

KotéKoer vzw presenteert als tiende productie een klapper van formaat: de musical: Bare

Hiermee gaat de vereniging terug naar de basis van het theater: geen grootse decors of kostuums, maar emoties in zijn puurste vorm.

Verhaal
‘Bare’ volgt een groep laatstejaars op een katholieke middelbare kostschool die op zoek zijn naar hun identiteit, seksualiteit en toekomst. Peter en Jason zijn verliefd op elkaar, maar Jason, een populaire atleet, worstelt met zijn gevoelens en zijn reputatie. Jasons zus, de onpopulaire Nadia, is dan weer jaloers op Ivy, een mooi meisje met een bedenkelijke reputatie. Wanneer op school de repetities starten voor het schooltoneel ‘Romeo en Juliet’ stijgen de spanningen, nemen de twijfels toe en beginnen geheimen aan de oppervlakte te komen.

De show
‘Bare’ is een moderne, doorgecomponeerde pop/rock musical met een aangrijpend verhaal, pakkende en emotionele liedteksten, meeslepende muziek en een gedreven jongerencast. Deze show ging in Los Angeles in première in 2000 en haalt sindsdien staande ovaties over heel de wereld. Een filmversie wordt gepland voor 2019.

KotéKoer vzw gaat voor deze productie weer terug naar de kleinere, intiemere shows. Er wordt druk gewerkt om van ‘Bare’ een unieke ervaring te maken die het publiek meesleept in het verhaal en hen emotioneel beroerd. Zowel in regie, kostuums en decor wordt bewezen dat musical meer kan zijn dan gewoon entertainment.

Voorstellingen
Een enthousiaste cast van 30 acteurs/actrices zullen tussen 14 en 23 september 2018 het publiek meenemen in een emotionele rollercoaster. Zij zullen hierbij ondersteund worden door een live orkest.         

De voorstellingen vinden plaats in Zaal Daverlo te Assebroek, Brugge. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.ticketwinkel.be! In 2 weken tijd zijn al een derde van de tickets verkocht, dus haast u nu voor de beste plaatsen. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025