Musicalnieuws.nl

Koperen jubileum Soldaat van Oranje - De Musical in zicht!

Vandaag heeft Soldaat van Oranje - De Musical de maand april 2023 toegevoegd aan het huidige voorstellingsschema. Dat betekent dat het koperen jubileum in zicht is. Op zondag 30 april viert de productie dat 12,5 jaar geleden de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Sinds de première op 30 oktober 2010 zagen al meer dan 3,3 miljoen mensen de voorstelling.

Producent Fred Boot: "Dat wij ons kunnen opmaken voor ons twaalfeneenhalfjarig jubileum op 30 april volgend jaar is echt surrealistisch. Het blijft uniek, bijzonder en vooral belangrijk dat we het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden al zo lang kunnen vertellen. De plannen omtrent de viering maken we spoedig bekend."
 
Tickets t/m april zijn verkrijgbaar via: soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)
Fotocredit: Samuel van Leeuwen
 
Soldaat van Oranje - De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025