Musicalnieuws.nl

Koen Van Impe vertelt The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show heeft haar storyteller beet. Koen Van Impe mag vanaf 31 oktober het verhaal van deze cultvoorstelling aan elkaar praten. 15 jaar geleden dartelde Koen Van Impe zelf nog rond als Dr. Frank-N-Furter in de toenmalige voorstellingen van The Rocky Horror Show. Vandaag wordt hij verteller.

"Het voelt zo goed om weer in The Rocky Horror Show te mogen opdraven, na 15 jaar. En het zijn die 15 jaren in leeftijd én overgewicht die me nu de rol van verteller hebben opgeleverd. Over een reality check gesproken.
Maar van zodra ik de pruik en het kostuum zag die voor mij werden gereserveerd, was ik onmiddellijk verkocht. Het is nu aan anderen om in korset rond te huppelen en ik zal daar met alle plezier over vertellen.”

Koen Van Impe volgde een opleiding drama aan het Conservatorium van Antwerpen en speelde in tal van theatergezelschappen. Ook als tv-acteur bouwde hij een indrukwekkend cv op met rollen in 'Katarakt', 'Aspe', 'Kiekens' en 'Salamander'. Als filmacteur schitterde Koen in oa. 'De Indringer', 'Ben X', 'De SM Rechter' en 'Daens'.

Vorige week vond ook de fotoshoot plaats met de voltallige hoofdcast. Deep Bridge mocht hiervoor samenwerken met Koen Demuynck, topfotograaf gerenommeerd voor z’n straffe foto’s met een ongezien oog voor detail. In primeur krijgen jullie al het eindresultaat te zien!

https://www.facebook.com/DeepBridgeLive/videos/1395977497150165/