Musicalnieuws.nl

Koefnoen komt terug!

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen vanaf september met hun persiflages, types en imitaties het theater in met Koefnoen Live!

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over post-lockdown veranderen, vernieuwen of vastroesten. Koefnoen Live is van 9 september 2021 tot en met 4 juni 2022 te zien door het hele land en gaat op 24 januari 2022 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De kaartverkoop voor de tournee is inmiddels gestart.

Owen, Paul en Jeremy: “We kunnen niet wachten om te gaan toeren met wat we eerst hadden bedacht, toen veranderd, toen opnieuw veranderd en uitgesteld en veranderd en weer uitgesteld en aangepast. De voorstelling gaat over verandering en inmiddels is iedereen expert. Dus laten we het stof van de theaterstoelen blazen en eindelijk samen knallen!”

In Koefnoen Live! brengen de heren up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

De cast van Koefnoen Live bestaat verder uit Sanne Franssen (o.a. De Fransse Eijkel) en Kiki van Deursen (o.a. Smeris). De regie is in handen van Jos Thie (o.a. De Stormruiter, Jochem Myjer)
Koefnoen Live is een productie van More Theater Producties. Zij produceerden eerder o.a. De Marathon, Rundfunk en De Alex Klaasen Revue - Showponies 1 en 2.

Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.koefnoen.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025