Musicalnieuws.nl

Kampvakanties gaat verder als StageCenter

Met het samenwerkingsverband tussen KampVakanties en het NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) dat afgelopen oktober gelanceerd werd, gaat KampVakanties (met als bekendste kamp MusicalCamp) verder als StageCenter.

"Met de unieke combinatie van ons gezamenlijk aanbod: de theaterschool (NJMT), onze theater zomerkampen, de nationale tour en de theaterreizen naar o.a. Broadway en WestEnd, hebben we een uniek concept in Nederland." zegt Marc Ramaekers, directeur van het platform. "KampVakanties.nl was niet meer toereikend voor wat we aanbieden aan onze deelnemers en leerlingen. Met StageCenter.nl zijn we een verzamelplek waar alles samen komt." aldus Ramaekers.

Het voordeel van StageCenter is dat we de leerlingen vanuit één centrale plek alles kunnen bieden. Zo kunnen zowel de leerlingen van de theaterschool als van onze zomerkampen mee op onze theaterreizen.
Tevens starten we een workshop programma in de theaterschool waarbij we met enige regelmaat exclusieve (internationale) workshops gaan aanbieden. 

Ook nieuwe theaterliefhebbers kunnen zich hier bijvoorbeeld alvast op de lijst laten zetten om auditie uitnodigingen te krijgen voor de nationale tour.

Meer informatie? Kijk gerust eens op stagecenter.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025