Musicalnieuws.nl

Jongerenvoorstelling LADYKILLERS gaat in reprise

Na een succesvolle reeks in het voorjaar, gaat de dubbele theatervoorstelling LADYKILLERS op 11, 12 en 13 oktober in reprise bij cultuurpodium CAPSLOC. Wederom krijgt het publiek voor de prijs van één kaartje zowel de muzikale voorstelling BONDGIRLS als de spel- en dansvoorstelling BOY/GIRL te zien.

BONDGIRLS
James Bond is een mazzelpik. Al meer dan vijftig jaar deelt hij het witte doek met gevaarlijke, sexy, onafhankelijke, briljante en knappe vrouwen. 
Vanaf het moment dat Ursula Andress in haar bikini opdook uit zee - elegant, krachtig - omarmde de wereld een nieuw vrouwelijk ideaal: de Bondgirl. 
De vrouwenrollen in de wereld van Bond zijn gevierd, bediscussieerd en vervloekt. 
BONDGIRLS is een komische muziektheater-voorstelling over de voor- en nadelen van glitter en glamour.

BOY/GIRL
Ulysses wordt door zijn vader gedwongen om jonge meisjes te ronselen voor prostitutie, maar hij wordt verliefd op zijn eerste slachtoffer: de veertienjarige Sofia. 
Hij kan haar alleen redden als hij zijn vader een ander meisje brengt, zodat hij toch onderdeel wordt van een keiharde wereld die hij had willen vermijden.
Een wereld waar voor ontsnapping een hoge prijs betaald wordt. BOY/GIRL is een confronterende spel- en dansvoorstelling over het fenomeen loverboys en is gebaseerd op de sociaal-ethische thriller Las elegidas van de Mexicaanse regisseur David Pablos.
 
De voorstelling is te zien op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 oktober om 19.00 uur bij cultuurpodium CAPSLOC. 
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.capsloc.nl.  Entreeprijs: 10 euro.
Scholen kunnen de voorstellingen separaat op uitkoop inkopen. 
Locatie, datum en tijdstip wordt in overleg bepaald. 
Mail voor meer informatie naar educatie@jongerentheaterquint.nl.
 
Script en regie: Jeroen S. Rozendaal | Choreografie: Fleur Melssen | Muzikale leiding (Bondgirls): Robin van Hilten
 
LADYKILLERS wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel, G. Ph. Verhagen Stichting, Elise Mathilde Fonds en IJsselcollege.
Stichting Jongerentheater Quint wil ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren, gericht op de theaterkunst in het bijzonder. 
Quint ontwikkelt daarom theatervoorstellingen en betrekt jongeren bij al haar activiteiten.
 
Musical 2.0 audities juni 2024