Musicalnieuws.nl

Jongerentheater Quint zoekt spelers jong en oud voor nieuwe speelfilm

GEZOCHT: Vijfentwintig jongeren en vijftien volwassenen die mee willen spelen in een de Capelse Film: Three First Kisses

Jongerentheater Quint stort zich in 2018 op een nieuw en uitdagend project. Samen met de gemeente Capelle, verschillende cultuurinstellingen en natuurlijk Capellenaren maken wij de Capelse Film: Three First Kisses.  Een film van een uur over het ontbranden van drie liefdes tijdens het repeteren van een theatervoorstelling.
 
Three First Kisses: Waar gaat de film over?
Zeven wijken.
Zeven jongeren.
Zeven Capellenaren met een passie voor theater, voor dans en muziek
…… een bandje in Capsloc, dansen bij Noes, theater bij Quint ......
komen elkaar tegen bij het maken van een voorstelling: De Bokkenrijders.
Een verhaal over vissers en steenbakkers, uitbuiting en opstand.
 
Ze repeteren hun scènes op historische locaties.
En ze leven hun Capelse leven…. Comenius, IJsselcollege
Beleven hun eerste liefde…
 
Het leven lastig en heel veel gedoe. Het leven hoopvol en het leven heel mooi.
En altijd ontbrandt weer de liefde.
 
Voor onze film THREE FIRST KISSES zoeken we spelers tussen de 12 en 50 jaar voor verschillende volwassen en jongerenrollen. Ook hebben we plek voor 4 spelers tussen de 7 en 10 jaar. Naast spelers die willen acteren en/of dansen en/of zingen, zoeken we ook een aantal muzikanten: een toetsenist, (bas)gitarist en een drummer.
 
Lijkt het je leuk om deel uit te maken van die nieuwe en uitdagende filmproject over jongeren in Capelle aan den Ijssel? Geef je dan snel op viawww.jongerentheaterquint.nl en misschien sta jij volgend jaar te schitteren op het witte doek.
 
Stichting Jongerentheater Quint wil ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren, gericht op de theaterkunst in het bijzonder. Quint ontwikkelt daarom theatervoorstellingen en betrekt jongeren bij al haar activiteiten.