Musicalnieuws.nl

Jongensdroom van zanger Wesly Bronkhorst komt uit!

Wesly Bronkhorst vierde afgelopen maandag zijn jubileumconcert in een uitverkocht Amsterdams Concertgebouw

Samen met familie, vrienden, fans en gastzangers vierde Wesly zijn uitverkochte jubileumconcert, dat afgelopen maandag plaatsvond in het Amsterdamse Concertgebouw. “Degene die hier al op het podium hebben mogen staan liegen er zeker niet om. Dat ik hier nu mijn 15 jarig jubileum heb mogen vieren is fantastisch!” aldus Wesly.

De zanger begon ooit zijn zangcarrière in Café Bolle Jan. Ook het Concertgebouw werd al snel omgetoverd in dit café, de sfeer zat er zeker goed in!

Jaap van Zweden, een grote held voor Wesly, had de eer om op deze mooie avond de cd ’15 jaar Wesly Bronkhorst’ te overhandigen aan de zanger. Wesly: “Op deze cd staan 15 nieuwe tracks op de ene kant, 15 oude tracks van de afgelopen 15 jaar op de andere kant. Ook is het vandaag 15 mei. Alles valt vandaag samen op deze manier. Kan het nog mooier?”

Ondanks een uitverkocht Concertgebouw bleef er toch één stoel vrij, die volgens Wesly wel 10 keer verkocht had kunnen worden. “Deze stoel is voor mijn grootste fan, mijn oma. Die had ik er heel graag bij willen hebben. Door dit stoeltje is die lieverd er toch een beetje bij. Maar ze kijkt, samen met mijn opa, van bovenaf mee” vertelt Wesly.

Wesly bedankt al zijn fans, en is iedereen dankbaar die deel heeft mogen uitmaken van deze fantastische avond!