Musicalnieuws.nl

Joke Bruijs nodigt hele Feyenoord selectie uit voor haar galaconcert op 25 juni

The First Lady of Rotterdam; Joke Bruijs heeft vandaag haar eerste CD ‘Young at Heart’ overhandigd gekregen van Willem van Hanegem. Waarop zij spontaan de hele Feyenoord selectie uitnodigde voor haar gala concert op 25 juni. Joke ; “Het leven moet gevierd worden, als onze jongens onverhoopt niet winnen dan verdienen we een borrel, als we wel winnen dan vieren we samen het Rotterdamse feestje van de eeuw op 25 juni.”

Joke zit dit jaar 50 jaar in het vak, dit zal ze op 25 juni vieren met een feestelijk galaconcert in De Doelen Rotterdam. Naar aanleiding van dit concert heeft Joke een CD uitgebracht met prachtige Engelstalige nummers. Gedurende een rondvaart over de Maas in Rotterdam, onder het genot van mooie muziek en samen met goede vrienden, kreeg ze het eerste exemplaar van haar nieuwe CD overhandigd van Feyenoord icoon Willem van Hanegem. Joke ; “Wat ben ik blij dat ik na 50 jaar in dit prachtige vak weer een CD mag uitbrengen met de mooiste jazz en standard songs die ik ken. Maar dat ik deze van Willem van Hanegem krijg, op de Maas, voor de Erasmusbrug, maakt het feestje compleet.”.

Samen met het 35-koppige internationale ‘North Sea Symphonic Big Band Orchestra’, onder leiding van Frits Landesbergen, staat Joke Bruijs op 25 juni in Rotterdam om te vieren dat ze 50 jaar in het vak zit. Gedurende de avond passeren al haar muzikale, theatrale en privé hoogtepunten de revue. Maar ze zal er niet alleen staan, gedurende de avond zullen er gastoptredens zijn van Ron Brandsteder, Madeline Bell, Jan Kooijman en natuurlijk Gerard Cox.

Joke Bruijs, een allround artieste, zingt sinds haar 15e de sterren van de hemel en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. Ze begon op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als het 'VARA dansorkest', 'The Skymasters' en het fameuze orkest 'The Ramblers'. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door Theatercomedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties, Mini & Maxi en André van Duin. Met ‘Toen was geluk heel gewoon’ won ze in 1999 een Academy Award en de Televizierring. Het grandioze succes van De Oase Bar vorig jaar krijgt dit jaar een vervolg in De Doelen met de ‘Oase Bar mee-zing concerten’ maar eerst op 25 juni haar grootste gala show ‘Joke 50th jubileum show ‘The First lady of Rotterdam.’’

Praktische informatie
Kaarten voor het concert zijn te koop via
https://www.dedoelen.nl/agenda/?maand=2017- 05- 7#modal=/agenda/13130/The_First_Lady_of_Rotterdam/Gala_Jubileumconcert_Joke_Bruijs/

De CD is te bestellen via
https://one.systemonesoftware.com/webform.aspx?key=9e8119ff18224e06adb4e23b1519b 22d