Musicalnieuws.nl

John Williams organiseert show in Ahoy

Grootste RNB Oldskool hits show van Nederland

Liefhebbers van RNB, funk en swingbeat kunnen op hun hart ophalen.

RTL presentator John Williams maakte gisteravond bij Humberto Tan bekend dat hij op zater-dagavond 16 april 2022 de grootste RNB oldskool hits discoshow van Nederland organiseert in de RTM Stage. Met de avondvullende liveshow “RNB Icons” slaat Williams een brug tussen de iconische RBN, soul en funk hits van toen én de beste tracks van nu. Samen met een grote live band en de beste vocals van ons land brengt hij één groot muzikaal feest der herkenning. Voor enkele uren waant men zich weer in de roemruchte discojaren ’80, ’90 en ’00. 

John Williams: “Na twee fantastische seizoenen met “RNB Oldskool Hits” in het theater is het tijd voor de volgende stap. In deze liveshow brengen we een verrassende combinaties van de iconische RNB hits en artiesten van toen én van nu. Wees gewaarschuwd; met zo-veel talent op één podium wordt muzikaal vuurwerk niet geschuwd! Ik hoop dat we met el-kaar een te gekke avond van muzikale saamhorigheid gaan beleven.” 

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.ticketpoint.nl 

Ode aan de RNB iconen van onze tijd 
Tijdens een groots opgezette liveshow haalt John Williams nostalgische herinneringen op aan de hand van verschillende RNB hoogtepunten uit de afgelopen decennia. In een decor van levensgrote videoclips presenteert hij een line up van de bekendste RNB, funk en soul classics van weleer gecombineerd met de hits van nu. 

Verrassende live uitvoeringen van de originele wereldhits worden afgewisseld door opzwepende mash-ups en swingbeats. De “RNB ICONS” show in de RTM Stage volgt op de succesvolle RNB Oldskool Hits shows waarmee John Williams twee seizoenen achtereen langs de Nederlandse theaters trok. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025