Musicalnieuws.nl

Jeugdmusicalgroep De Jonge Stem presenteert Shrek,the Musical

Na eerdere successen als Urinetown, The Wiz, West Side Story en How to Succeed met lovende recensies in de lokale media en op landelijke platforms, gaan de leden van De Jonge Stem dit jaar op 9 en 10 november de sterren van de hemel zingen, dansen en spelen in ‘Shrek, the Musical’ in Stadsschouwburg Velsen.

‘Shrek, the Musical’ is een hilarisch sprookje waarin monsters het meisje krijgen, ezels en draken de liefde vinden en waarin prinsessen prachtig zijn in alle maten!

De chagrijnige, botte, groene Oger Shrek woont alleen in zijn moeras. Dat vind hij wel best, want de wereld is bang voor hem. Maar plotseling wordt zijn kluizenaarsbestaan bruut verstoord wanneer een groep dakloze sprookjesfiguren in zijn moeras wordt gedumpt door de wrede, in lengte iets te ‘kort’ schietende Lord Farquaad. Deze biedt de Oger echter een deal aan; als Shrek de mooie prinses Fiona redt, dan zal Shrek zijn moeras weer terugkrijgen. Daarna start Shreks grote avontuur.

Met een geweldig decor, schitterende kostuums, een gigantische draak en energieke dans- en zangnummers is Shrek omgetoverd van boek en tekenfilm tot een volwaardige familiemusical die er zeker voor zal zorgen dat het publiek de zaal swingend verlaat en je laat geloven dat er een gelukkig einde bestaat voor iedereen….
Jeugdmusicalgroep De Jonge Stem viert dit jaar haar 65-jarig jubileum en is een begrip in Velsen. De 35 talentvolle leden zijn tussen de 12 en 22 jaar oud en brengen elk jaar twee voorstellingen op de planken van de Stadsschouwburg Velsen. Kijk dan voor meer informatie op onze website (www.dejongestem.nl) of mail ons via info@dejongestem.nl.

Kaarten ad € 18,50 kunt u bestellen aan de kassa van de Stadsschouwburg Velsen of via de website www.stadsschouwburgvelsen.nl.