Musicalnieuws.nl

‘JEKYLL & HYDE’ door Masterclass: Musical

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli speelt jaar 1 t/m 3 van de Masterclass: Musical-opleiding van Music All Around hun eindvoorstelling ‘JEKYLL & HYDE’.

Na de twee succesvolle eindvoorstellingen ‘BAD GIRLS’ en ‘CARRIE’ staan de studenten al weer in de start-blokken om ook dit jaar weer een spectaculaire eindvoorstelling neer te zetten: 'JEKYLL & HYDE’
De epische strijd tussen goed en kwaad komt op het podium tot leven in het muzikale fenomeen Jekyll & Hyde, gebaseerd op het klassieke boek 'Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde' van Robert Louis Stevenson. 
Een imponerend verhaal over één man met twee kanten- aan de ene kant een dokter, gepassioneerd en romantisch, en aan de andere kant een angstaanjagende maniak- en twee vrouwen- de een beeldschoon en vol vertrouwen, de ander beeldschoon en vol wantrouwen naar de wereld. 
Beide vrouwen zijn verliefd op dezelfde man en weten beiden niets van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden.
Vrijdag 14 juli 2023 - 20:15 uur
Zaterdag 15 juli 2023 - 20:15 uur
Cultuurcentrum Deurne (Noord-Brabant)
Kijk voor tickets & meer info op www.musicallaround.nl/tickets
VOOR GROEPEN: Voor groepen van collega musicalgezelschappen bieden wij graag een groepskorting aan. Neem hiervoor contact met ons op via info@musicallaround.nl.