Musicalnieuws.nl

Jefta Tanate terug in het Maaspodium

Eerder waren dansers Jefta Tanate en Yeli Beurskensj te zien in de voorstelling Kraai in het Maaspodium​. Nu is Jefta Tanate opnieuw te zien in het Maaspodium, in de voorstelling Requiem for Lost Things van Panama Pictures. In de nieuwe voorstelling Requiem for Lost Things ontmoeten dansers en acrobaten elkaar in parallelle werelden. Daar gaan ze alle wetten van de zwaartekracht tegen.

Requiem for Lost Things
Mensen, spullen, momenten, idealen. We raken ze kwijt. Wij allemaal. Van sommige kennen we het verlies, maar ons wispelturige geheugen speelt ons parten. Je kiest niet wat je wel of niet herinnert. Herinneringen zijn onbetrouwbaar, sterker nog, ze kunnen zelfs transformeren. En wat gebeurt er met dat wat écht verloren ging? De holle leegte die achterblijft als je iets kwijtraakt? Is dat de ruimte die je nodig hebt om plaats te maken voor iets nieuws?

Dansers en acrobaten ontmoeten elkaar in parallelle werelden: een hellend en hangend decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. In dit universum tarten de mannen alle wetten van de zwaartekracht. Ze dagen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek, op zoek naar de raadselachtige logica van ons geheugen.

Requiem for Lost Things speelt op zondag 18 november 19:30. 

Kijk HIER voor meer informatie

Producties Musical 2.0 - 2024/2025