Musicalnieuws.nl

Jeffrey Italiaander komend seizoen te zien als Bobbie Goud

Vaderdag is weer voorbij. De dag waarop alle vaders als helden worden geëerd. Maar wij hebben onze eigen held! Bobbie Goud, de held van onze ”Musical” wordt komend seizoen gespeeld door Jeffrey Italiaander!

STUDIE
Jeffrey behaalde in 2015 zijn diploma Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Onder regie van Rowdy Pelgrim speelde Jeffrey de Griekse tragedie Elektra door Euripides.

THEATER
Nog ver voordat hij aan de opleiding Muziektheater begon was Jeffrey al in het theater te zien als Kurt in The Sound of Music. Kort na afronding van zijn studie in 2015 speelde hij Eddie Birdlace in de M-Lab versie van DOGFIGHT. In datzelfde jaar speelde hij ook de titelrol in de wereldtour van Peter Pan, the never ending story. Na een kort verblijf in het buitenland (Basel, Zwitserland) waar Jeffrey de rol van Simon Zealotes in Jesus Christ Superstar keerde hij terug naar de Nederlandse theaters om de rol van Claude in de musical HAIR te gaan spelen.

NOMINATIES
Jeffrey werd bij de Musical Awards 2017 genomineerd voor ”Aanstormend Talent” voor zijn rol als Claude in de musical HAIR. Op dit moment maakt Jeffrey kans op de titel ”Doorbraak 2017” bij de Musicalworld Awards 2017 en ”Aanstorment talent” bij de BroadwayinHolland.TV Awards 2017 voor zijn rol in HAIR.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025