Musicalnieuws.nl

Jeans, nu alweer 25 jaar feest

In het jubileumjaar is het feest van Jeans nog specialer dan normaal! Al 25 jaar zijn de shows van Jeans toch al een feestje, maar dit jaar krijgt elke show ook nog een bijzonder gastoptreden. Wat te denken van Tony Neef, Remko Harms, Roy van den Akker, Sophia Wezer, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman, Ellen Evers, John Vooijs en Pearl Jozefzoon. Allen nu sterren die als jong talent zijn begonnen bij Jeans.

Natuurlijk straalt de vaste groep van jong talent zelf ook van het podium. Want ook dit jaar is het weer gelukt om een geweldig getalenteerde groep samen te stellen; Nigel Brown, Manon Prins, Sarah van der Meer en Xander Venema kenden we al en hebben we al eerder van mogen genieten. Dit jaar wordt de groep gecompleteerd met: Kimberly Fransens, Deborah de Groot, Florens Eykemans en Naidjim Severina.
 
Van Jeans zijn we inmiddels gewend dat de groep kan zingen en dansen, maar ook comedy moet tot de capaciteiten behoren. Is het voor de 25e keer ook weer gelukt? Wij kunnen een volmondig “JA” zeggen, want het is zeker weer gelukt om al deze kwaliteiten in de deze talenten te vinden.
In het akoestische setje worden dit jaar enkele nummers van Simon and Garfunkel op prachtige wijze ten gehore gebracht.
Ook de energie in deze Jeansgroep is heerlijk en de vocale kwaliteiten zijn ook dit jaar weer van een niveau dat niemand raar op zal kijken om volgende jaar bij The Voice wederom een bekende van “Jeans” te zien en te horen!
 
De show is te zien en te horen tot en met 25 februari door het hele land. Kom vooral mee swingen!