Musicalnieuws.nl

James Cooke lanceert nieuw theaterconcept in Vlaanderen:"Ladies at the theatre"

James Cooke stelde, samen met zakelijk partner Bob Jennes op dinsdag 30 mei een nieuw theaterconcept voor Vlaanderen voor aan het publiek: "LADIES AT THE THEATRE". Producent Uitgezonderd. koestert de ambitie om onder dit label voorstellingen te brengen, die een echte theaterbelevenis worden voor het damespubliek. De eerste voorstelling gaat op 19 oktober in première in het Fakkeltheater: "Vapeurs". Een echte vriendinnenkomedie waarin Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils leren omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang

James Cooke lanceert theaterconcept "LADIES AT THE THEATRE" en stelt meteen ook de cast van  de komedie "VAPEURS" voor aan de aanwezige pers.

Op dinsdag 30 mei heette gastheer Kobe Ilsen de pers welkom op het hipste pop-up strandterras van Vlaanderen. Op het programma: JAMES COOKE lichtte er de plannen van zijn productiehuis Uitgezonderd. toe voor het gloednieuwe theaterconcept LADIES AT THE THEATRE. De pers mocht ook meteen kennis maken met de voltallige cast van "Vapeurs", de eerste komedie die met dit concept gelanceerd wordt. Het wordt een échte vriendinnenkomedie met Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.  

James getuigt enthousiast: "Met Ladies at the Theatre" gaan we voor een unieke, zorgeloze theaterbeleving voor een damespubliek. Het theaterbezoek kan zo bijvoorbeeld een heerlijke vriendinnenuitstap worden waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd, vanaf het moment dat ze de deur van het theater openen: een extra glaasje bubbels, een leuk geschenkje, en vooral een voorstelling met zorg uitgekozen waarvan de dames extra kunnen genieten."
"Maar er is meer. De dames kunnen zich ook écht voor één dag ‘ladies at the city’ noemen. Wie zin heeft, kan de theaterbeleving uitbreiden met één van onze drie Lady Treatments die we binnen dit concept hebben uitgewerkt. Zo wordt een avondje weg met vriendinnen plots een hele daguitstap. Persoonlijk vind ik de personal shopper wel iets hebben”. 

"VAPEURS", een échte vriendinnenkomedie van 19 oktober tot en met 5 november in het Fakkeltheater te Antwerpen. 

Deze swingende komedie gaat alvast het spook van de overgang niet uit de weg... "VAPEURS" is een herkenbare vriendinnenkomedie over en door vrouwen die in de overgang zitten, er tegenaan hikken of het net achter de rug hebben. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen... het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, grappige scènes en af en toe een heerlijke song. Deze komedie wordt gespeeld door vier bijzonder straffe actrices:  Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.

PRAKTISCHE INFO CONCEPT "LADIES AT THE THEATRE" en "VAPEURS"
Alle info over het concept van "Ladies at the Theatre" lees je op www.ladiesatthetheatre.be

"Vapeurs" van 19 oktober tot en met 5 november in Rode Zaal Fakkeltheater
Info en tickets: www.vapeursintheater.be
Regie: Martin Michel - Tekst: Allard Blom - Muziek: Jeroen Seyfer
Een productie van Uitgezonderd. 
Met: Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025