Musicalnieuws.nl

Jacky Lafon viert haar 55-jarig jubileum in Het Witte Paard

Jacky Lafon staat maar liefst 55 jaar op de planken. Deze bijzondere verjaardag mag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom schittert ze samen met haar gasten Wendy Van Wanten, David Vandyck, Frank Van Erum en Jan Wuytens deze zomer in haar eigen namiddagshow ‘Jubilee aan Zee’ in Het Witte Paard. Dinsdag werd ze na een lange repetitiedag extra in de bloemetjes gezet door de producent en haar familie en vrienden.

Jubilee aan Zee
Van 22 juli tot en met 18 september 2022 presenteren Cheval Blanc Productions en WP Hotels & Events in Blankenberge een wel heel bijzonder jubileum in Het Witte Paard. Ter ere van haar 55-jarige carrière, werkt Jacky Lafon momenteel met hart en ziel aan haar eigen zomershow ‘Jubilee aan Zee’. Het belooft een unieke namiddag vol humor, muziek en dans te worden. Natuurlijk kan ook een internationale circusact niet ontbreken.
 
Een verrassing met paard en koets
Na een lange repetitiedag werd Jacky vandaag extra in de bloemetjes gezet door haar familie en vrienden. Een bijzondere verjaardag vraagt immers om een bijzondere verrassing. Jacky werd opgehaald met paard en koets en kreeg een ereronde door Blankenberge. De kuststad waar ze doorheen haar lange carrière verschillende jaren op het podium schitterde. Het Colisee Theater en Het Witte Paard werden tijdens de zomermaanden regelmatig haar tweede thuis.
 
Ben Van de Keybus, producent: ‘Er is niemand met zoveel liefde voor het publiek als Jacky Lafon. We zijn blij dat ze haar jubileum in Het Witte Paard wil komen vieren. Momenteel werkt ze hard aan haar nieuwe zomershow, maar het werd hoogtijd om haar al eens extra in de bloemetjes te zetten.’
 
Jos Dom, regisseur: ‘Ik ben blij dat ik voor de derde keer op rij mag meewerken aan de zomershow van Jacky Lafon. Ze weet als geen ander hoe ze haar publiek moet entertainen. Het publiek kan genieten van een gezellige namiddag voor jong en oud, vol sketches en muziek. Maar vandaag mocht vooral Jacky zelf genieten.’
 
Jubilee aan Zee, van 22 juli tot en met 18 september, 14u30, tickets via www.wpevents.be