Musicalnieuws.nl

Jabber houdt audities!

Jabber is een nieuwe musicalgroep in Arnhem. Met frisse gezichten in het bestuur en creatief team willen wij graag de amateurmusical in de regio Arnhem een podium bieden. Naast repeteren voor een musical, krijgen onze spelers ook workshops in drama en zang om zich te kunnen ontwikkelen.

In september 2017 starten de repetities voor ons musicaldebuut. ‘Naar de top zonder knappe kop’ is een zelfgeschreven musical vol humor, vrolijkheid en swingende muziek. Het verhaal gaat over Ferdinand: een vrolijke jongeman die zijn weg probeert te vinden in het bedrijfsleven. Zijn missie is om de carrièreladder te beklimmen, maar het liefst zonder moeite te doen. Een onmogelijke missie… of toch niet?

Voor deze productie zijn wij hard op zoek naar enthousiaste volwassenen van alle leeftijden. Vind jij het leuk om op het podium te staan en hou je van spel, zang of dans? Dan is Jabber de plek voor jou! We repeteren elke woensdagavond vanaf 20.00 uur in Theater de Leeuw in Arnhem.

De audities vinden plaats op zaterdag 20 mei.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website voor meer informatie: www.jabbertheater.nl.