Musicalnieuws.nl

It’s Christmas Time in de Groenmarktkerk in Haarlem

Dit jaar presenteerde van Tok entertainment de kerstshow van 2018 in de Groenmarkt in Haarlem genaamd: IT’S CHRISTMAS TIME – THE SANTA EDITION CAST SHOW.

Onder regie van Matthijs van der Meer werd een spetterende avond gepresenteerd in de geweldige ambiance van de Groenmarktkerk. Het publiek kon al fijn in de kerststemming komen door de kerstmarkt die deze avond in Haarlem was. In de kerk was een sfeervolle muzikale avond waarbij het publiek werd getrakteerd op zang, dans, film en een echte kerstman.  Een mooie avond met onder anderen West-End ster Jenna Lee-James die in Nederland was voor de theatershow Cats in Carre en soulzanger Steffen Morrisson, zangeres Vajèn van den Bosch en Matthijs van der Meer die ook de show regisseerde.

De presentatie van de avond was in handen van Vajén en Matthijs die er samen zichtbaar plezier in hadden.  Op schermen was te zien hoe de kerstman (Barry Stevens) langs ging bij lokale winkels om zijn kerstwens te verspreiden. Ondertussen was en op het podium een geweldige show te zien. Er was dans van de geweldige Chrismas dancers en de Holly Jolly kids maakte de avond extra bijzonder met hun mooie bijdrage aan de nummers. Uiteraard kwamen de bekende kerstklassiekers voorbij, maar ook popnummers. Een bijzonder en ontroerend moment was het moment dat, nadat op schermen verhalen te zien waren van soldaten die niet thuis konden zijn bij hun gelieven met de feestdagen, veteranen het podium betraden om de soldaten te herdenken die met kerst niet bij hun gezin en dierbaren kunnen zijn.
 
Alle nummers werden muzikaal begeleid door de fantastische en enthousiaste Very Merry Christmas Band.
Na afloop ging het publiek in een feestelijke kerststemming naar huis.

Door Bianca Bakker

Kijk HIER voor ons fotoverslag