Musicalnieuws.nl

IT’S CHRISTMAS TIME De Nationale Opening van het Kerstseizoen

Na het overweldigende succes van A Taste of Christmas 2017 presenteert Van Tok Music Entertainment op 7 & 8 december 2018 in de Groenmarktkerk te Haarlem de Nationale Opening van het Kerstseizoen onder de gloednieuwe naam: IT'S CHRISTMAS TIME - THE SANTA EDITION

CAST SHOW
Een spetterend muzikaal spektakel met onder anderen West-End ster Jenna Lee-James en soulzanger Steffen
Morrisson. De allround performers Vajèn van den Bosch en Matthijs van der Meer (tevens regisseur) voorzien IT'S CHRISTMAS TIME van een eigentijdse, persoonlijke en muzikale presentatie. Special guests Guimar van der Weele en de échte Santa Claus maken samen met de zes Holly Jolly Kids, onze vier Christmas Dancers en de acht-koppige Very Merry Christmas Band de line-up voor 2018 compleet. Het geheel staat onder regie van Matthijs van der Meer.

INHOUD SHOW
Ons magische avondprogramma bestaat uit een combinatie van muziek in diverse genres, theater en dans. Het
samenspel van muzikale, theatrale en visuele aspecten zullen al uw zintuigen prikkelen. Met onze uitgebreide cast zorgen wij ervoor dat ons programma voor iedereen interessant is. De precieze inhoud houden we geheim; zie het als een kerstverrassing!

LOCATIE EN GROOTSTE KERSTMARKT VAN NEDERLAND
Onze shows vinden altijd plaats op een bijzondere locatie in Haarlem. In het hart van de stad vonden wij de
Groenmarktkerk. Dit rijksmonument uit 1844 heeft een verfijnde akoestiek en heeft door de galerijen een unieke uitstraling.

www.vantokmusicentertainment.com

Ook buiten de Groenmarktkerk is de kerstsfeer volop voelbaar. De gemeente Haarlem organiseert de jaarlijkse
Kerstmarkt in hetzelfde weekend (Let op: 8 en 9 december) als onze shows. Dit jaar viert de Haarlemse Kerstmarkt haar 25-jarig jubileum. De binnenstad wordt met 300 kramen en 200.000 bezoekers omgetoverd tot een van de grootste én gezelligste kerstmarkten van Nederland.