Musicalnieuws.nl

Innemende Joseph and the amazing technicolor dreamcoat in Nieuwegein

Op zondag 4 maart was MusicalNieuws getuige van de laatste uitvoering van Joseph door Talent entertainment in Nieuwegein.

Het werd een heerlijke middag met veel emoties. De spelers gaven alles in deze laatste voorstelling en het was erg indrukwekkend! De cast bestond uit:
Joseph: Joey de Boer
Vertelster: Ingrid Weterings/Elsemiek van Doorn
Jacob: Ad Elbertse
Ruben/ Potifar: Ewoud Maijers
Simeon: Tim Polder
Levi/farao: Dewy Kuyper
Naftali: Jens Vlasveld
Gad :Jorn van Duijn
Benjamin: Rick Oost
Juda: Petion Cleton
Mevrouw Potifar: Nienke Grobecker
Ensemble: Amber Becker, Sanne van den Broek, Judith Veld, Miranda van den Elzen, Merel Marcussen, Eva van Doleweerd, Joyce Blijlevens, Milou Margaroli
Kids: Rosa van Rijswijk. Roxy van Grondelle. Daphne van Barneveld. Dané Wessels. Sarah Zijsling. Femke Hehenkamp. Max Boer

Muzikale leiding: Erik Pielaat
Regie: Jim Leijen
Productie: Elique Spelbos

Het Verhaal:
Jozef is een enorme dromer en heeft niet door dan zijn broers jaloers op hem zijn. Zij geloven dat zijn veelkleurige jas symbool staat, voor de voorkeur van hun vader. Dan vertelt Jozef dat hij gedroomd heeft, dat hij is voorbestemd om te heersen over hen. Om dat te voorkomen, willen ze hem kwijt. Ze proberen eerst broedermoord. Als dat niet lukt, verkopen ze hem als slaaf, waardoor hij in Egypte terecht komt. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Jozef zijn droom nog uit zal gaan komen.

Kijk HIER voor een klein fotoverslag en hou onze facebook pagina in de gaten voor een uitgebreid fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025