Musicalnieuws.nl

Indrukwekkende Love Story in Harderwijk

Enkele jaren geleden namen “De Maatjes” (Ineke de Geus en Gerbrand van Kolck) het initiatief om de musical Love Story in een hele intieme setting met een cast bestaande uit topspelers van grotendeels Noordhollandse amateurverenigingen te brengen. Dat initiatief werd een groot succes met volle zalen en bezoekers die met tranen in de ogen de zaal uitkwamen, terwijl andere bezoekers al klaar stonden om de zaal binnen te gaan

Begin deze maand werd dat initiatief herhaald in Harderwijk, wederom onder regie van Ineke de Geus en muzikale begeleiding van Gerbrand van Kolck (piano) en Chloë Elsenaar (viool).
 
Plaats van handeling was ditmaal de kleine zaal van de Catharinakapel in Harderwijk en de cast bestond ditmaal uit Aimée van Munster, Marjolein Bos-Schipper, Bart Jansen, Dik Pluimert, Hendri van der Kolk, Gabriëlle Noordmans, Martin Breet, Sandy Raaijmakers-van den Brink, Mirjam Folkers-Vliek en Hans van Berkel.
 
Ook dit keer uitverkochte zalen en de reacties van het publiek waren wederom hartverwarmend. Een duidelijk teken dat voor kleinschalige kwaliteitsproducties als Love Story voldoende belangstelling is, en niet alleen in de Randstad.
 
Producent Fred Kappers richt zich inmiddels al weer op de organisatie van het Podiumspektakel in Harderwijk dat in 2019 plaats zal vinden. De Maatjes zijn ondertussen druk in voorbereiding op hun nieuwe intieme productie “A Man of no Importance” die op 22, 23 en 24 juni zal worden gespeeld in Theater Het Pakhuis in Hoorn. Meer over deze voorstelling binnenkort bij MusicalNieuws.
 
Kijk HIER voor onze fotoreportage van de generale repetitie van Love Story Harderwijk. Wil je meer zien van deze productie? Hou dan onze facebook pagina in de gaten waar we binnenkort een uitgebreide fotoreportage zullen plaatsen.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025