Musicalnieuws.nl

Hilarische zwarte humor van N00b

Af en toe duikt er een cabaretduo op die niet alleen grappig zijn, maar je van begin tot het eind laat schateren. En N00b is zo'n duo!

Met natte ogen van het lachen en het afscheid nummer "Mijn kutje stinkt" nog in ons hoofd verlaten we de kleine komedie op dinsdag 24 januari. Met dit soort teksten moet men uiteraard moet wel tegen een stootje kunnen, want de dames nemen absoluut geen blad voor de mond.
 
In juni 2021 studeerden de 23-jarige Isabelle Kafando en de 26-jarige Laura Bakker af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders van de AHK, voor het meest veelbelovende talent. Ook wonnen ze dat jaar (2021) het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst.
 
Nu in hun debuutvoorstelling “N00b speelt N00b” schakelen de dames supersnel van de ene sterke, lachwekkende scene naar de andere. Zo mogen zichzelf dan wel de nieuwelingen noemen, maar ze spelen alsof ze al jaren op de bühne staan.
De voorstelling is echt een “must-see” voor liefhebbers van wat pittiger theater, want de dames zijn heerlijk open en schuwen geen enkel onderwerp.
 
Er zijn al veel shows uitverkocht, dus kijk HIER snel voor kaarten als je van een avond ongegeneerd lachen om absurde humor houdt!
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025