Musicalnieuws.nl

Hilarische hitmusical Legally Blonde op 18 en 19 december in De Meerse

Van filmhit tot Broadwaymusical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Musical 2.0 brengt, samen met een cast vol toptalenten uit het hele land, de hilarische musicalkomedie ‘Legally Blonde’ naar Schouwburg De Meerse op zaterdag 18 en zondag 19 december.

Inmiddels zijn de repetities in volle gang in het WFC Amsterdam. De voorstellingen stonden oorspronkelijk al gepland in april dit jaar, maar werden door de coronamaatregelen verschoven naar december. De voorstelling wordt geregisseerd door Mark van Haasteren. Hij was de afgelopen jaren betrokken als (kinder)regisseur bij o.a. ‘Fun Home’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Sprookjessprokkelaar – de musical’. Voor Musical 2.0 regisseerde hij in 2018/2019 ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ en ‘Disney’s High School Musical’.

Verhaal 
Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’. 

Speellijst
Zaterdag 18 december om 19.30 uur
Zondag 19 december om 13.00 uur
Zondag 19 december om 16.00 uur
Alle voorstellingen vinden plaats in Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.
 

Tickets voor Legally Blonde zijn te reserveren via Musical.nl/tickets