Musicalnieuws.nl

High heel contest met de Queens van The Rotterdam Dragshow

Op 23 augustus was MusicalNieuws getuige van een heuse race op hoge hakken onder leiding van Skyla Versai en in de jury Abby OMG, Envy Peru en Janey Jacké

De race werd gewonnen door de 10-jarig Robyn die niet alleen naar de show mag, maar ook nog eens een make-over krijgt van een Drag Queen naar keuze!
Onder de overige deelnemers bevonden zich ook nog het bekende tweeling: Mylene en Rosanne, die door de derde plaats te pakken 2 tickets voor de Rotterdamse Drag Show hebben gewonnen.

De race werd gehouden in de Schiecentrale in Rotterdam. Deze Schiecentrale zal vanaf 10 september worden omgetoverd voor ‘The Most Magnificent Drag Production in Europe’.
Deze reeks dragqueen shows vormen een magistrale afterparty na het Eurovisie Songfestival om dit grote evenement nog even verder te vieren. Grote namen uit het internationale dragqueen circuit – inclusief Miss Continental Vanessa Van Cartier én winnares van RuPauls Dragrace Holland Envy Peru – zijn vastgelegd voor The Rotterdam Drag Show. Elke avondshow wordt afgesloten met een Drag Dance after party.

De avond wordt gepresenteerd door Amerikaanse Skyla Versai, ook wel bekend als de ‘insultqueen’.
Skyla Versai gaf vanmiddag al een voorproefje en het belooft heel veel goeds voor de show.

Kijk HIER naar ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025