Musicalnieuws.nl

Het veelzijdige talent van Codarts in Show & Tell

Op 16 juni waren wij aanwezig bij "Show & Tell”, een verbluffende showcase van het talent van de toekomst. Deze eigentijdse en eigenzinnige voorstelling is een wervelwind van creativiteit en passie, gemaakt door tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten Codarts Muziektheater.

De voorstelling is een dynamische mix van musical- en muziektheatermateriaal. De studenten laten zien dat zij zich ontwikkelen tot veelzijdige vocal performers, elk met hun eigen unieke stijl en flair.

Wat deze voorstelling echt tot leven brengt, is de live band die bestaat uit professionele muzikanten in samenwerking met muziekstudenten van andere Codarts-opleidingen. De muziek is levendig en meeslepend, waardoor de voorstelling een extra dimensie krijgt.

"Show & Tell" is meer dan alleen een voorstelling; het is een viering van de diversiteit van muziektheater. Het is een genot om te zien hoe deze jonge artiesten hun vaardigheden en passie voor muziektheater tonen.

Kortom, de "Show & Tell" was een onvergetelijke avond van muziektheater, en een bewijs van het opwindende talent dat de toekomst van het genre zal vormgeven. Het was een genot om de studenten van Codarts Muziektheater in actie te zien, en we kijken uit naar hun toekomstige prestaties.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto’s
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025