Musicalnieuws.nl

Het Luxor Theater is THE place to be voor musicals in het nieuwe seizoen

Luxor Theater presenteerde vandaag, maandag 23 april: Musicals aan de Maas. Met meer dan 120 voorstellingen en 16 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootse musicalaanbod van Nederland.

Vandaag openden bijna alle hoofdrolspelers uit de komende producties het nieuwe musicalseizoen. De acteurs kwamen in een watertaxi aan bij het nieuwe Luxor Theater. Eenmaal binnen vertelde Frits Sissing meer over Musicals aan de Maas en onthulde hij - samen met de acteurs en directeur van het Luxor Theater: Marc van Kaam - het campagnebeeld van dit jaar. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de Amateur Musical Awards de komende drie jaar in het nieuwe Luxor te zien zullen zijn.

De 16 musicals zijn heel verschillend: van grote tot intieme producties en van originele nieuwe Nederlandse titels tot internationale successen en maar liefst 5 premieres. Het gaat om de volgende musicals:
AllStars (premiere), Soof, Cats, Evita, Bridges of Madison County, Charley (premiere), Addams Family (premiere), Color Purple, Bridges of Madisson County, Op Hoop van Zegen, Expeditie Eiland, De Sprookjessprokkelaar (premiere), Marvelous, De Kleine Zeemeermin, De Smurfen (premiere), Best of Broadway en De Brief voor de Koning.

Naast al deze producties kunt u (mee)zingen in het Luxor Musicalkoor, musicallessen volgen in de Luxor Musical Academy en worden er bij verschillende musicals speciale workshops georganiseerd. Bij verschillende musicals is er in samenwerking met Spido een Musicals aan de Maas arrangement: varen op de maas, dineren en daarna naar de musical.

Voor Soof, Cats, Color Purple en The Addams Family is de kaartverkoop al gestart. De kaartverkoop voor de andere musicals begint op zaterdag 19 mei.

Kijk HIER voor ons fotoverslag van deze presentatie
Musical 2.0 audities juni 2024