Musicalnieuws.nl

Het is weer genieten van Harrie Vermeulen in het theater

Op 22 maart 2022 ging deze nieuwe voorstelling van Jon van Eerd in première in een gezellig volle Goudse Schouwburg en MusicalNieuws was hierbij aanwezig.

Jon van Eerd kruipt weer in de huid van zijn alterego Harrie Vermeulen. Dit keer is hij samen met zijn neef Barrie Vermeulen (Joey Schalker) werkzaam als politieagent en wordt op pad gestuurd om bewijs te verzamelen om de illegale praktijken van Madame Claude (Arie Cupé) en haar assistente Bips (Margo Dames) te onthullen.
In deze theater vorm, kan je ervan uitgaan dat het verzamelen van het bewijs door deze niet al te snuggere agenten, niet zonder slag of stoot gaat. Dit levert uiteraard telkens hilarische momenten op als blijkt dat de “dames” keer op keer de bedoelingen van deze agenten door hebben. Zou het deze agenten toch lukken hun doel te bereiken?
 
Het is een zeer leuke voorstelling die deze 4 acteurs het publiek voorschotelden. Natuurlijk horen hier diverse kleedpartijen bij en is het weer genieten van de perfecte komische timing van Jon.
Het ingenieuse decor wordt door draaiende panelen in een oogwenk omgetoverd van een politiebureau tot een ‘huis van plezier’.

Als hoogtepunten moeten wij het improvisatie moment van Jon net na de pauze noemen en zijn uitvoering van een paaldans act in een van zijn vele vermommingen. Kortom Jon van Eerd is weer helemaal terug in zijn element en Harrie neemt de benen is zeker een theaterbezoek waard!

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025