Musicalnieuws.nl

Herman Verbruggen brengt dino’s naar Kursaal Oostende!

Na zijn deelname als Skiwi in ‘The Masked Singer’ vertrok Herman Verbruggen vorige week samen met Kursaal Oostende naar Londen om daar kennis te maken met zijn dino vriendjes. Een hele week lang heeft hij daar gerepeteerd met zijn Engelse collega Miranda voor de show Dinosaur World Live dat aanstaande dinsdag en woensdag doorgaat in het Kursaal.

Met maar liefst 350.000 bezoekers in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is het eindelijk tijd om deze verbluffende show naar het Europese vasteland te brengen. Deze unieke en onvergetelijke theatershow laat kinderen, jong en oud, op een leerrijke en interactieve manier kennismaken met verschillende dino’s. Kursaal Oostende nodigt samen met host Herman Verbruggen iedereen uit bij de Europese première van deze wervelende show!

“De dinosaurussen worden tot leven gebracht door een Brits team. Zij kruipen letterlijk in de huid van die dieren en bootsen de bewegingen, het gedrag en zelfs de geluiden van de dinosaurussen na.”, licht Herman Verbruggen een tipje van de sluier op. “Vergelijk het met een gigantische poppenkast. Toch kijk je er niet op die manier naar. Die dinosaurussen zijn zo gedetailleerd... het zijn meesterwerkjes. En ook het decor klopt helemaal. Daardoor vergeet je als toeschouwer dat het om gemanipuleerde dieren gaat.” 

Dinosaur World Live is te bewonderen op dinsdag 21 februari om 10.30 uur, 13.30 uur en 16.30 uur en op woensdag 22 februari 2023 om 10.30 uur en 13.30 uur. Het belooft niet alleen een spetterende theatershow te worden, maar geeft ook de kans aan zijn jonge, en minder jonge, bezoekers om verschillende dino’s live te ontmoeten met een unieke meet en greet na de show. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 19 op www.kursaaloostende.be.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025