Musicalnieuws.nl

Happily Ever After Productions presenteert Chicago the Revival

Happily Ever After Productions presenteert volgende week de musical Chicago the Revival in het Zonnehuis Theater. Na het succes van vorig jaar is deze fantastische show terug voor slechts één weekend! Groter theater, grotere band en een grotere show!

Chicago vertelt het verhaal van moord, hebzucht, corruptie, geweld, uitbuiting, overspel en verraad - al die dingen die ons nauw aan het hart liggen, zo blijkt uit de inleiding aan het begin van de show. Misdaad wordt gepresenteerd als showbusiness en het publiek is getuige van een solide voorbeeld van berechting door de media. De musical vertelt het verhaal van de sensationele moordenares Velma Kelly, de regerende koningin van de gevangenis in Cook County, en Roxie Hart, die haar eerste stappen op het criminele pad zet. Deze dames zeggen overigens dat ze niet echt een misdaad hebben begaan. Hun mannelijke slachtoffers vroegen er zelf om, het was hun verdiende loon…
  
Het Parool: "De twee vrouwelijke moordenaars die eruit springen zijn Roxie Hart en Velma Kelly, op de openingsavond gespeeld door Camille Gribbons uit Arizona en de Nederlandse Rhijja Jansen. Samen met de Amerikaanse Wesley Curtis als advocaat Flynn, zou dit trio zonder al te veel zijn moeite kunnen combineren bij een professionele show. Drie geweldige stemmen en met het talent om lief, cynisch en geil te spelen, dé drie belangrijkste acteeraspecten van Chicago."

Broadway World: " Director Sara Watts takes great pride in quality and it shows. She doesn't cut corners, makes intelligent choices on what to perform and what to change from the original script and together with her choreographers what to put the spotlight on, so the performers can shine bright.."
 
Chicago, met klassiekers als All That Jazz', Roxie en Razzle Dazzle is van 26 t/m 29 oktober te zien in het Zonnehuis in Amsterdam. Tickets verkrijgbaar op https://www.heaproductions.nl/chicago

Producties Musical 2.0 - 2024/2025