Musicalnieuws.nl

Happily Ever After Productions did it again with a fantastic Chicago

Dit weekend waande bezoekers van het Zonnehuis in Amsterdam zich in de jaren 20 met de voorstelling Chicago op de planken.

De voorstelling begon met een wervelende dans van Rhija Jansen als Velma Kelly en de ensembleleden. Ze waren allemaal goed op elkaar ingespeeld en ze creëerden een levendige en meeslepende sfeer.
De andere hoofdrol, die van Roxie Hart, werd gespeeld door Camille Gribbons. Gribbons heeft een sterke stem en ze wist de spanning en sensatie van het verhaal perfect over te brengen. Ze was erg manipulatief en ze wist het publiek te boeien van begin tot eind.
Ook Rhija Jansen als Velma Kelly heeft een sterke stem en was zowel sexy als meedogenloos en ze wist het publiek in haar emoties mee te trekken.

De twee dames hadden een geweldige chemie op het podium. Ze waren elkaars tegenpolen, maar ze waren ook aan elkaar gewaagd. Hun rivaliteit was een van de hoogtepunten van de voorstelling.
Ook de overige rollen werden goed gespeeld en vocaal ook erg sterk. Speciale vermelding voor Philippe Bernay als Amos Hart, hij stal met zijn rol de harten van de hele zaal.

Het ensemble was uitstekend, de choreografieën zijn erg moeilijk, maar werden goed uitgevoerd. De prachtige muziek van Chicago werd geweldig uitgevoerd door een sterk live orkest onder leiding van Michael Crowley.
Het is jammer dat deze voorstelling niet meer speelt, want gezien het hoge niveau van de voorstelling zouden wij deze versie van Chicago zeker van harte aanbevelen. Wij kijken uit naar de volgende voorstelling van Happily Ever After Productions

Kijk op onze facebookpagina voor een uitgebreid fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025