Musicalnieuws.nl

Hans Klok ook na de zomer met show VEGAS in Amsterdam

The Harbour Club Theater en Hans Klok hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Na een korte zomerstop gaat VEGAS op donderdag 29 september 2022 opnieuw in première. Wie niet zo lang kan wachten heeft geluk, komende maand is VEGAS nog vier keer te zien in The Harbour Club Theater in Amsterdam Oost. Bezoekers die bij deze voorlopig laatste shows aanwezig zijn ontvangen vanuit de organisatie een fles Moët & Chandon cadeau. Het gaat om shows op 3, 4, 11 en 24 juni aanstaande

Niels Houtepen, producent van de show, is blij met een nieuwe verlenging voor VEGAS: “We zijn in een lastige periode met veel beperkingen vanuit The Harbour Club samen met Hans dit avontuur aangegaan. Er staat een productie waar we erg trots op zijn en de komende maanden gaan we gebruiken om de ervaring voor onze bezoekers nóg beter te maken. Vanaf september is VEGAS opnieuw de ultieme avond uit in Amsterdam”. Hans Klok vult aan: “The Harbour Club Theater voelt als thuis. We zetten hier een on-Nederlandse productie neer met een restaurant en nachtclub in één. Ik ben trots op deze show en samen met het team druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Denk aan een serie nieuwe effecten, waaronder één van de spannendste illusies die ik ooit heb gedaan. Deze show wil je niet missen!” 
 
Fles champagne voor elke tafel
Om het succes van VEGAS en de nieuwe samenwerking met Hans Klok te vieren trakteert The Harbour Club Theater alle bezoekers van de shows in juni aanstaande op een fles Veuve Cliquot. Het gaat om voorstellingen op vrijdag 3 juni, zaterdag 4 juni, zaterdag 11 juni en vrijdag 24 juni 2022. De actie geldt per tafel en alleen voor de VEGAS shows in The Harbour Club Theater. Reserveren is per direct mogelijk via de website: www.theharbourclub.com/vegas. Kaarten voor het nieuwe seizoen zijn binnenkort verkrijgbaar.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025